Mutluyuz!
Bugün TEDi Eğitim Ve Danışmanlık olarak ISO 9001:2015 belgemizi aldık. Kendi sektörümüz içinde Kurumsal Eğitim alanında nadir görülen bir belgelendirme bu.
ISO 9001:2015; bir ürün ya da hizmetin türüne bağlı olmaksızın müşteriye sunulma aşamasına gelinceye kadar geçirdiği tüm süreçlerin, kalite prensipleri çerçevesinde yönetilerek, sürekliliğinin sağlanmasının garanti edilmesini sağlayan bir yönetim sistemidir.
TEDi Eğitim olarak kurumumuzu iç ve dış denetçiler ile düzenli olarak denetlettiriyor ve tüm değerli müşterilerimize dünyanın her yerinde hizmetlerimizi standart bir kalitede, mükemmel müşteri memnuniyeti ve mükemmel müşteri deneyimini olarak vermeyi taahhüt ediyoruz.
TEDi Eğitim Ve Danışmanlık
TEDi Education & Consultancy
Bir eğitimden daha fazlası...
#tedieğitim #tedieducationandconsultancy #iso9001 #europass
Ümit bey merhaba ben dokuz eylül üniversitesinde, kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. Katıldığım bir konuşmanız sayesinde hayatım değişti. Teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim. Birgün çok başarılı biri olursam mutlaka sizi ziyaret edicem. Beni bu kadar şeye cesaretlendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler
Kitap yarı oldu çok güzel bir anlatım. Bir çok uygulamayı yapıyoruz eğitimlerde anlatıyoruz ama gerçekten eğitimlerdeki bir çok noktayı revize ettirdi bana. Teşekkürler
Değer Odaklı Satış Kitabınızı heyecanla okudum. Çok teşekkür ederim emeklerinize. Sayenizde öğrendiğim bilgilerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
“Çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ellerinize sağlık.”
“Harika geçti.”
“Bu tarz eğitimlerin kendime çok katkı sağladığını düşünüyorum”
“Faydalı bilgiler edindim. Satış konusunda daha fazla bilgi sahibi oldum.”
“Kesinlikle tavsiye ederiz. Özellikle Ümit Bey’in Bölümü çok keyifli geçti.”
“Çok faydalı bilgiler edindim. Tavsiyelerinizle başarı elde edebileceğime inanıyorum.”
“Genel hatları ile faydalı bir eğitim oldu. Uzun vadede satış ve pazarlamaya olumlu olarak yansıyacağını düşünüyorum.”
“Gayet başarılı ve şirketimiz için faydalı olabileceğini düşünmekteyim.”
“Kendi mesleğim ile ilgili terminoloji hakkında bilgilendim. Aynı zamanda yaptığım iş planlama ve analiz etme konusunda önemli ip uçlarına ulaştım, Yeni yöntemler gördüm.”
“Empati duygumu geliştiren bir eğitim çalışması oldu.”
“Gayet güzel, güncel örneklerle dolu faydalı ve bilgi verici bir seminerdi.”
“Her şey çok güzeldi. Faydalı bilgiler için teşekkürler.”
“Satış tarafındaki kısım yani öğleden sonraki uygulamalı eğitimi kendime ve sektördeki yapmış olduğum çalışma yapısına daha uygun olduğunu düşünüyorum.”
“Eğitim kısa ama ana noktalara değiniliyordu. Hiç sıkılmadan dinledim.”
“Hedef Eğitimin; kısa ve öz biçimde dinleyiciyi sıkmadan,verimli şekilde gerçekleştirildiği düşüncesindeyim.”
“Sıkıcı olmayan,somut örneklerle desteklenmiş kalıcı bir sunumdu.”
“Teşekkürler.”